Σοκ: Σε κώμα άνδρας που άνοιξε σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του - iefimerida.gr

Σοκ: Σε κώμα άνδρας που άνοιξε σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του

Φωτιγραφία: Shutterstock/ Ανδρας έπεσε σε κώμα αφού επιχείρησε να ανοίξει σαμπάνια ανάμεσα στα πόδια του την Πρωτοχρονιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ένας Δανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν επιχείρησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έβαλε το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του για να το ανοίξει, χωρίς όμως να σκεφτεί πως θα μπορούσε εκείνο να σπάσει λόγω της πίεσης που του ασκούσε.

Δυστυχώς, το μπουκάλι έγινε χίλια κομμάτια, ενώ ένα κομμάτι από γυαλί του έκοψε την αρτηρία στο πόδι, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κοπεγχάγης, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, χωρίς όμως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του να είναι καλά.

Σοκ: Σε κώμα άνδρας που άνοιξε σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να μπει σε τεχνητό κώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες, έχοντας στον νου τους πάντως περισσότερο τους εκτοξευμένους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαμπάνια Πρωτοχρονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ