Συνελήφθη 36χρονος που ρήμαζε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Πολυτεχνειούπολη -22 κλοπές - iefimerida.gr

Συνελήφθη 36χρονος που ρήμαζε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Πολυτεχνειούπολη -22 κλοπές

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί μήνες δρούσε ανενόχλητος και είχε διαπράξει 22 διαρρήξεις οχημάτων στην περιοχή του Ζωγράφου.

Πρόκειται για έναν 36χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από άνδρες της Αστυνομίας στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει αυτοκίνητο που βρίσκονταν σταθμευμένο εντός της Πολυτεχνειούπολης και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Παράλληλα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, ο δράστης το τελευταίο δίμηνο πραγματοποιούσε συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς και στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές ή σπάζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων και στη συνεχεία αφαιρούσε χρηματικά ποσά, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές ενώ, τέλος, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: astynomia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ