Αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το φόρεμα που έκρυβε μέσα από το καμηλό παλτό η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το φόρεμα που έκρυβε μέσα από το καμηλό παλτό η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στιλιστικές επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ, είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των βρετανικών περιοδικών μόδας.

Και όχι μόνο. Σκεφτείτε τη φρενίτιδα με τα outfit της Κέιτ Μίντλετον και όλες τις Βρετανίδες, οι οποίες εμμονικά αγοράζουν όλα όσα φοράει η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Και λογικό, αφού τα σύνολά της είναι σχετικά οικονομικά, με τα ΖΑRA να πρωταγωνιστούν στη γκαρνταρόμπα της. Στην άλλη άκρη του παλατιού, η νεοεισελθείς στα βασιλικά ανάκτορα, ζει το όνειρο. Η επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι είναι κομματάκι σπάταλη και αυτό φάνηκε όταν κατάφερε να διχάσει το βρετανικό έθνος, στη φωτογράφιση για τον πριγκιπικό αρραβώνα. Τότε η αφροαμερικανίδα ηθοποιός είχε επιλέξει ένα φόρεμα του οίκου Ralph & Russo, το οποίο κόστισε 63.000 ευρώ (άουτς).

Η 36χρονη ηθοποιός θέλοντας ίσως να επανορθώσει για την προηγούμενη εξτραβαγκάνζα της, αποφάσισε, για τα πρώτα της βασιλικά Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι, να βρει το ιδανικό και όχι τόσο ακριβό outfit.

Δείτε το βελούδινο φόρεμα που έκρυβε κάτω από το παλτό η Μέγκαν Μαρκλ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεγκαν Μέγκαν Μαρκλ φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ