«Divorce II»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Divorce II»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πολυαγαπημένη σειρά της HBO, «Divorce», με πρωταγωνίστρια την μοναδική Sarah Jessica Parker, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και σε Prime Time προβολή κάθε Δευτέρα στις 21.00 στο Novacinema4HD.

«Divorce II»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κωμική σειρά της HBO, που ήταν υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες 2017, πραγματεύεται την ιστορία της Frances, μια γυναίκας που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της και τον γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο από ότι φανταζόταν. Στον ρόλο του συζύγου συναντάμε τον Thomas Haden Church, ο οποίος αιφνιδιάζεται όταν διαπιστώνει ότι η γυναίκα του επιθυμεί το τέλος του γάμου τους.

«Divorce II»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Παρά το γεγονός ότι ένα διαζύγιο αποτελεί μία δυσάρεστη υπόθεση η σειρά έχει ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο τόνο, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια των ανθρώπων οι οποίοι επιζητούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή μετά από δύσκολες καταστάσεις. Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Frances και ο Robert έχουν ήδη υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου και έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες του χωρισμού τους. Και οι δύο προσπαθούν να ξαναχτίζουν τη ζωή τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να διατηρήσουν μία σταθερότητα στη ζωή των παιδιών τους. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, το καστ συμπληρώνουν οι Charlie Kilgore και Molly Shannon.

«Divorce II»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ