Μπότες après ski -Πώς να τις φορέσεις και να είσαι κομψή τον χειμώνα - iefimerida.gr

Μπότες après ski -Πώς να τις φορέσεις και να είσαι κομψή τον χειμώνα

Ugg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις έχεις φορέσει μέσα στον χειμώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Μέχρι που έφτασαν να αποχρωματιστούν ακόμα και να σκιστούν ή να τρυπήσουν. Οι μπότες τύπου Ugg λέγονται après ski και φτιάχτηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να σε υπερασπιστούν στις πολικές θερμοκρασίες και να σε κρατήσουν ζεστή στα χιόνια. Εσύ βέβαια τις αγαπάς τόσο πολύ που τις φόρεσες και με ήλιο και βροχή για την άνεση που προσφέρουν στα πόδια σου, σε κάθε βήμα. H μαλακή και σούπερ ζεστή, sheepskin επένδυση εσωτερικά είναι που κάνει τις μπότες και μποτάκια αυτού του τύπου τόσο ιδιαίτερα και cozy.

Οι μπότες αυτές όμως εκτός από λάτρεις έχουν και φανατικούς εχθρούς (κοιτάζω αλλού και σφυρίζω τάχα αδιάφορα). Η αλήθεια είναι πως τα μαλακά αυτά παπούτσια φτιάχτηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό και σίγουρα στο χιονοδρομικό δείχνουν πολύ chic, όμως στην καθημερινή ζωή, αν δεν φορεθούν σωστά, μπορούν κυριολεκτικά να σκοτώσουν την εμφάνιση σου.

Και επειδή δε θέλουμε στεναχωρημένες φατσούλες, σου λέμε πως ναι, υπάρχουν τρόποι να τις φορέσεις και στην πόλη, σε casual χειμωνιάτικα σύνολα με στιλ.

Πάρε ιδέες για να φορέσεις τις apres ski μπότες με στιλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπότες apres ski ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΤΙΛ ιδέες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ