Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 44χρονος που πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του και τον αδελφό της - iefimerida.gr

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 44χρονος που πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του και τον αδελφό της

Ο 44χρονος παρέδωσε και το όπλο στην αστυνομία (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 44χρονος που πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και τον αδελφό της, στο Παναιτώλιο, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 44χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον της πρώην συζύγου του και του 28χρονου αδελφού της, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο άνδρας παρέδωσε και το όπλο στην αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi. Ο 44χρονος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και θα κληθεί από τον εισαγγελέα όταν διαβιβαστεί η δικογραφία, που περιλαμβάνει τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγρίνιο κυνηγετικό όπλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ