Λονδίνο: Ξέσπασμα των συγγενών της 22χρονης ομογενούς -Συνελήφθη 31χρονος για τη δολοφονία της - iefimerida.gr

Λονδίνο: Ξέσπασμα των συγγενών της 22χρονης ομογενούς -Συνελήφθη 31χρονος για τη δολοφονία της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άνδρα 31 ετών προχώρησαν οι αρχές της Βρετανίας για την δολοφονία της 22χρονης ομογενούς Γιουλιάνα Τούντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που η ταυτότητα του δεν έχει γίνει γνωστή, συνελήφθη σε μία διεύθυνση στο Ντάλστον και μέχρι αυτή την ώρα κρατείται σε τμήμα του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ξεσπούν και ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία. Η θεία της Γιουλιάνα Τούντος, Αλιόνα Τούντος δήλωσε λίγες ώρες πριν από τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη:

«Ήταν πολύ φιλική και δεν είχε εχθρούς. Δεν είχα ακούσει να την απειλεί κανείς και δεν είχε σύντροφο. Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου χθες. Τους είπα όλα όσα γνωρίζω και ελπίζω αυτό να βοηθήσει. Δεν μπορώ να φέρω πίσω την Γιουλιάνα, αλλά το άτομο ή τα άτομα που της έκαναν κάτι τέτοιο, πρέπει να τιμωρηθούν».

Λονδίνο: Ξέσπασμα των συγγενών της 22χρονης ομογενούς -Συνελήφθη 31χρονος για τη δολοφονία της | iefimerida.gr 0


Η Αλιόνα Τούντος

Στο μικροσκόπιο των αρχών είχαν μπει από την πρώτη στιγμή οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ οι αρχές είχαν απευθύνει έκκληση σε πολίτες που έχουν πληροφορίες να καταθέσουν. Στο κάδρο των ερευνών είχε μπει ένας άνδρας ο οποίος διέμενε τον τελευταίο καιρό στο πάρκο και εξαφανίστηκε αμέσως μετά το έγκλημα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές αν ο άνδρας αυτός είναι ο συλληφθείς από την Σκότλαντ Γιάρντ.

Οι φίλοι της 22χρονης ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο και συγκεντρώσουν περισσότερα από 14 χιλιάδες ευρώ για την κηδεία της αλλά η μητέρα της σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε φιλανθρωπίες.

«Ηταν ένας πανέμορφος, ευγενικός άνθρωπος. Ο μόνος τρόπος για να το ξεπεράσουμε αυτό, είναι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους. Είμαστε ευγνώμονες για όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, αλλά εμείς ως οικογένεια θα θέλαμε να αναλάβουμε τα έξοδα της κηδείας της Γιουλιάνα».

Η Κριστίνα Ρίματζικ που πραγματοποίησε τον διαδικτυακό έρανο, δήλωσε πως η 22χρονη φίλη της, τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να ακολουθεί την διαδρομή, μέσα από το Πάρκο Φίνσμπερι για να κερδίζει δρόμο στην επιστροφή της προς το σπίτι.

«Ηταν ένας υπέροχος άνθρωπος, εσωτερικά και εξωτερικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο. Όταν βγαίναμε έξω, παίρναμε ταξί για να γυρίσουμε σπίτι. Πάντα της έλεγα να μου στείλει μήνυμα όταν θα έμπαινε σπίτι. Ξέρω ότι συνήθιζε να αποφεύγει να περνάει από το Πάρκο Φίνσμπερι όταν ήταν σκοτεινά. Όμως, τις τελευταίες 3 - 4 φορές, είχε αρχίσει να περνάει από εκεί για να πηγαίνει πιο σύντομα στο σπίτι».

Η 22χρονη Γιουλιάνα Τούντος βρέθηκε δολοφονημένη από τις φίλες της που την αναζητούσαν εναγωνίως δίπλα σε κιόσκι στο πάρκο Φίνσμπουρι, στο βόρειο Λονδίνο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση της, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουλιάνα Τούντος Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ