Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες]

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μία φορά η Μελάνια Τραμπ ήταν αυτή που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της οικογένειας Τραμπ, με είσοδο όμως 750 δολαρίων το άτομο, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Πρόεδρος, η Μελάνια και ο 11χρονος Μπάρον, ντυμένοι στην πένα περίμεναν τους καλεσμένους τους στο Donald J. Trump Grand Ballroom, στο εξοχικό της οικογένειας στο Mar-a-Lago, το βράδυ της Κυριακής.

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Μελάνια φορούσε ένα πανέμορφο φλοράν φόρεμα Erdem αξίας 4.000 δολαρίων και φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin αξίας 675 δολαρίων, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ και ο γιος του φορούσαν μαύρο παπιγιόν.

Η Ιβάνκα, ο Τζάρεντ και τα δύο παιδιά τους, η 6χρονη Αραμπέλα και ο 4χρονος Ιωσήφ, χαμογελούσαν στην κάμερα σε ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο που ανέβασε η Ιβάνκα στο Instagram.

Happy New Year’s Eve! xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις 31 Δεκ, 2017 στις 5:56 μμ PST

«Ευτυχισμένη παραμονή Πρωτοχρονιάς! Xx» έγραψε η Ιβάνκα στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου φαίνεται να φορά ένα φόρεμα του σχεδιαστή David Koma.

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα, η Λάρα Τραμπ ανέβασε κι αυτή μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον αδερφό της Έρικ στο κόκκινο χαλί.

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Σ’ ευχαριστώ 2017! Καλώς ήρθες 2018» έγραψε η Λάρα. Για την εμφάνισή της επέλεξε μία ολόσωμη μαύρη φόρμα Chiara Boni La Petite Robe, ενώ ο Έρικ ένα μαύρο κοστούμι και λευκό παπιγιόν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Trump (@laraleatrump) στις 31 Δεκ, 2017 στις 5:59 μμ PST

Στη διάρκεια της βραδιάς, ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε πως το 2018 θα είναι μια «φανταστικη χρονιά, ενώ είπε στους δημοσιογράφους: «Πιστεύω πως το χρηματιστήριο θα συνεχίσει να ανεβαίνει και οι εταιρείες θα συνεχίσουν να έρχονται στη χώρα».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Graterol Designs (@josegrateroldesigns) στις 31 Δεκ, 2017 στις 8:55 μμ PST

Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Graterol Designs (@josegrateroldesigns) στις 31 Δεκ, 2017 στις 6:10 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Party on the Moon (@partyotm) στις 31 Δεκ, 2017 στις 11:49 μμ PST


Η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα πλαστικό καπέλο που έγραφε «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος»

Λίγες ώρες νωρίτερα, κατέφυγε στο αγαπημένο του Twitter για να γράψει: «Την ώρα που η χώρα μας γίνεται πιο δυνατή και έξυπνη, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φίλους μου, υποστηρικτές, εχθρούς ακόμη και τα πολύ ανέντιμα Fake News Media, ένα ευτυχισμένο και Υγιές Νέο Έτος» έγραψε ο Πρόεδρος. «Το 2018 θα είναι ένα σπουδαίο έτος για την Αμερική!».

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το πάρτι του με είσοδο 750 δολάρια το άτομο προκάλεσε έντονη κριτική, με ορισμένος να τον κατηγορούν πως επωφελήθηκε από το δημόσιο αξίωμά του για μια πολύ γκλαμουράτη εκδήλωση.

Ο Τραμπ περνά τα τελευταία 20 χρόνια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ιδιωτική του λέσχη στο Mar-a-Lago, αλλά φέτος ήταν η πρώτη του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εκατοντάδες άτομα ήταν καλεσμένοι στο πάρτι, που συνήθως περιλαμβάνει κοκτέιλ, ορεκτικά, δείπνο τεσσάρων πιάτων και διασκέδαση.

Το λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Τραμπ με «τσουχτερή» είσοδο -Το φόρεμα των 4.000 δολ. της Μελάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το επίσημο μενού περιλαμβάνει την αγαπημένη σαλάτα του Τραμπ με iceberg, ροκφόρ, ντοματίνια, μπέικον και κόκκινο κρεμμύδι.

Το δεύτερο πιάτο είναι ραβιόλια με αστακό με μάραθο, ελιές και σάλτσα εσπεριδοειδών ενώ στο κυρίως σερβιρίστηκε φιλέτο λαβράκι με πουρέ καλαμποκιού, μανιτάρια, ψητά μίνι καρότα, γλυκά κεράσια και κρασί βουργουνδίας.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ