Ψεύτικες βλεφαρίδες: Oλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να τις τοποθετήσεις σαν επαγγελματίας - iefimerida.gr

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Oλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να τις τοποθετήσεις σαν επαγγελματίας

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολη η ένταση στο βλέμμα που μαγνητίζει, συνοψίζεται σε δυο λέξεις: Ψεύτικες βλεφαρίδες!

Τις καμπυλώνουμε, τις βάφουμε, τις περιποιούμαστε, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν έχεις δοκιμάσει τις ψεύτικες τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το αποτέλεσμα που χαρίζουν.

Ολόκληρες ή τουφάκια, το εφέ που διπλασιάζει σε μέγεθος τα μάτια είναι αξεπέραστο. Και όσο κι αν αγαπάμε την μάσκαρα, πόση θηλυκότητα μπορεί να χωρέσει συμπυκνωμένη σε ένα μπουκαλάκι; Ενώ με τις ψεύτικες βλεφαρίδες τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Συχνά τις φοβόμαστε και νομίζουμε πως δείχνουν too much. Αν όμως επιλέξεις τις σωστές βλεφαρίδες, αυτές που ταιριάζουν όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα του ματιού σου και βεβαία αν ξέρεις να τις τοποθετήσεις σωστά, ώστε να μην έχεις κανένα ατύχημα που να σε φέρει σε δύσκολη θέση, μπορούν να αναδείξουν απίστευτα τα μάτια σου και να μην δείχνουν υπερβολικές.

Διάβασε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σαν επαγγελματίας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ