Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της και αποχαιρέτησε το 2017 [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της και αποχαιρέτησε το 2017 [εικόνα]

Instagram/mairiboo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να αποχαιρετήσει το 2017 με μια ανάρτηση στο Instagram όλο νόημα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ολόγυμνη φωτογραφία της λίγο πριν βουτήξει σε μια μαγευτική λίμνη και έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.

«Είναι τώρα που γεμίζει το instagram με απολογισμούς και αποχαιρετισμούς και επιτεύγματα. Σκέφτομαι πως είναι να βλέπεις τις ζωές των άλλων μέσα από φωτογραφίες και λόγια και να μπαίνεις σε συγκρίσεις και να νιώθεις λιγότερο επιτυχημένος ή λιγότερο χαρούμενος ή λιγότερο ικανός. Το παθαίνουμε ολοένα και περισσότερο κοιτάζοντας μέσα από τις «κλειδαρότρυπες». Ομως θέλω να σου πω κάτι. Για όσα κατάφερες φέτος να είσαι υπερήφανος. Ηταν αρκετά! Για όσα δεν κατάφερες, να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν πολύτιμα μαθήματα και εμπειρία για το μέλλον σου και να είσαι υπερήφανος. Από αυτά που είχα πει πέρυσι τέτοια εποχή ότι θέλω να κάνω, έκανα λιγότερα από τα μισά» σημείωσε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη γυμνή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και το μήνυμά της για το 2017 στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίρη Συνατσάκη γυμνή φωτογραφία 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ