Πώς να κόψεις αφέλειες μόνη σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας κομμώτρια - iefimerida.gr

Πώς να κόψεις αφέλειες μόνη σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας κομμώτρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αφέλειες είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Θυμάσαι την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκες το κομμωτήριο για να αλλάξεις το στιλ των μαλλιών σου, κόβοντας, τελικά, αφέλειες πάνω από το μέτωπο; Τα χαριτωμένα bangs στόλισαν κυριολεκτικά το πρόσωπο σου.

Τρεις εβδομάδες μετά, όμως, βρίσκεσαι αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα. Οι αφέλειες σου έχουν ήδη μακρύνει αρκετά, σε σημείο που φτάνουν στα μάτια σου και σε ενοχλούν. Λατρεύεις τις αφέλειές σου και πλέον δεν τις αλλάζεις με τίποτα, όμως δεν έχεις ούτε διάθεση, ούτε χρόνο, αλλά ούτε και το budget για να επισκέπτεσαι τόσο συχνά τον κομμωτή σου ώστε να τις φρεσκάρεις και να κόβεις τις ακρούλες που μακραίνουν τόσο γρήγορα. Έτσι, λοιπόν, για να μην τρέχεις συνεχώς να διορθώσεις την λεπτομέρεια που έχει γίνει όμως ενοχλητική, σου βρήκαμε τη λύση. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να τριμάρεις τις αφέλειες σου μόνη σου και να αποφύγεις τις τόσο συχνές επισκέψεις στο hair salon. Mε αυτά τα expert tips μπορείς να το πετύχεις εντελώς μόνη σου, χωρίς να κάνεις κανένα λάθος -ξέρουμε πως θα στοίχιζε ακριβά στην εικόνα σου- αλλά και χωρίς να το μετανιώσεις στην συνέχεια. Ναι κι όμως είναι δυνατό.

Ακολουθώντας κατά γράμμα αυτά τα 6 βήματα, οι φίλες σας δεν θα πιστεύουν πως έκοψες τις αφέλειες μόνη σου.

Tα βήματα για κόψετε τις αφέλειες μόνες σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αφέλειες μαλλιά κούρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ