Ολυμπιακός: Στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές με τον προπονητή Οσκαρ Γκαρσία - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές με τον προπονητή Οσκαρ Γκαρσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πορεύεται με τον Τάκη Λεμονή και να είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές με τον Οσκαρ Γκαρσία.

Μετά τη Mundo Deportivo και η Sport κάνει λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό. Επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως «ο Καταλανός τεχνικός, που ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Παρότι δεν έμεινε πολύ καιρό στη γαλλική ομάδα, ο Όσκαρ Γκαρσία έχει αποκτήσει καλό όνομα στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Τώρα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός, ο πρωτοπόρος της ελληνικής Λίγκας, ενδιαφέρεται να προσλάβει τον Καταλανό κόουτς».

Υπάρχει πάντως και ένα σενάριο με λίγες πιθανότητες πως μπορεί οι Ισπανοί να έχουν μπερδέψει τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ολυμπιακό, λόγω κοινής ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και επειδή η αγγλική ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής οσκαρ γκαρσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ