Να ποια λέξη δεν πρέπει να χρησιμοποιείς όταν θέτεις νέους στόχους- Eτσι τους σαμποτάρεις - iefimerida.gr

Να ποια λέξη δεν πρέπει να χρησιμοποιείς όταν θέτεις νέους στόχους- Eτσι τους σαμποτάρεις

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μια και μόνο λέξη μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να πετύχετε τους νέους σας στόχους.

Με την Πρωτοχρονιά να απέχει μόλις λίγες ώρες, εκατομμύρια στόχοι για τη νέα χρόνια γράφονται και σβήνονται αυτή τη στιγμή. Καταστάσεις, σχέσεις, δουλειές που θέλουμε να αλλάξουμε και να δώσουμε τη θέση τους σε καινούργια σχέδια που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες μας, συμπληρώνουν το παζλ της προσωπικότητας μας και μας φέρνουν πιο κοντά στο μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουμε για τη ζωή μας.

Και η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία με τα New Year's Resolutions μας γεμίζει με όλα τα είδη συναισθημάτων: χαρά, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, αλλά και άγχος. Κι ενώ μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση και θέληση να μπείτε σε νέο πρόγραμμα, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια λέξη που μπορεί να σαμποτάρει κάθε πρόθεση.

Σύμφωνα με την life coacher Erin Falconer και το νέο της βιβλίο How to Get Sh*t Done, το λάθος που όλοι κάνουμε όταν παίρνουμε αποφάσεις για τη νέα χρονιά είναι να χρησιμοποιούμε μια συγκεκριμένη λέξη.

Δες ποια είναι η λέξη που σε σαμποτάρει από το να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ