Απίθανη ατάκα Τσίπρα για Μπαζιάνα: Δεν ξέρει αυτή από τσίπουρο, είναι νύφη [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανη ατάκα Τσίπρα για Μπαζιάνα: Δεν ξέρει αυτή από τσίπουρο, είναι νύφη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά τα δώρα που πήρε την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, από πολιτιστικούς συλλόγους που είπαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά ένα φαίνεται πως το χάρηκε περισσότερο.

«Εφερες το καλύτερο!», είπε γελώντας στο μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Μερακλήδες Αρτας»- τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού- όταν του έδειξε το τσίπουρο που θα του χάριζε.

«Είπα στη γυναίκα σας, να σας δίνει από λίγο να έχετε κεφάλι νηφάλιο», ήταν η απάντηση που πήρε, για να ακολουθήσει... απίθανη ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την Περιστέρα Μπαζιάνα, που ήταν λίγο πιο πέρα. «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη».

Ο συνομιλητής του όμως δεν άφησε την ατάκα να... πέσει κάτω. «Πώς δεν ξέρει, αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια... Να πίνετε από λίγο, γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα και πρέπει να ανταπεξέλθετε», είπε στον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Περιστέρα Μπαζιάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ