Αυτή η γιαγιά πήρε το πιο γλυκό και συγκινητικό δώρο Χριστουγέννων από τα εγγόνια της [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή η γιαγιά πήρε το πιο γλυκό και συγκινητικό δώρο Χριστουγέννων από τα εγγόνια της [εικόνες + βίντεο]

Facebook/Sammie Beaty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μας είπε ότι είναι το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ», λέει μια από τις εγγονές της.

Μπορεί να είναι ημέρες χαράς, αλλά οι γιορτές μπορεί να αποδειχθούν πολύ δύσκολη στιγμή για όσους έχουν χάσει πρόσφατα κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Μετά από 64 χρόνια γάμου, η Jeannie Gum, μια ηλικιωμένη από τη Virginia της Αμερικής φέτος, περνά τα πρώτα της Χριστούγεννα, μόνη. Ο σύζυγός της Bill έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 2017 έχοντας χτυπηθεί από τον καρκινό.

Ευτυχώς η Jeannie δεν είναι τελείως μόνη της, αλλά έχει παιδιά και εγγόνια που την αγαπούν και τα οποία, στις φετινές γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ήθελαν να της κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

«Θέλαμε να της δώσουμε κάτι που θα μπορούσε να βάλει στην πολυθρόνα του παππού μας, εκεί που πάντα θα καθόταν στις οικγενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές», δηλώνει η Sammie Beaty, ένα από τα εγγόνια της Jeannie μιλώντας στο σάιτ GoodHousekeeping.com.

Και κάπως τους ήρθε μια πολυ δημιουργική και παράλληλα τρυφερή ιδέα.

Δες το συγκινητικό δώρο που έφτιαξαν τα εγγόνια για την Jeannie σε ανάμνηση του παππού τους στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ