Λοβέρδος κατά κυβέρνησης: Απροκάλυπτοι, κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής - iefimerida.gr

Λοβέρδος κατά κυβέρνησης: Απροκάλυπτοι, κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής

Ο Ανδρέας Λοβέρδος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απροκάλυπτοι, κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής κι ευαισθησίας, αυτό απέδειξαν πως είναι οι κυβερνώντες με την απόφαση που πήραν σήμερα», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, για την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει αίτηση ακύρωσης του ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης στον Ταγίπ Ερντογάν είναι πραγματικότητα και αποκαλύπτονται συνεχώς, τόνισε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε:

«Η τελευταία αποκάλυψη, όμως, είναι και η πιο εξόφθαλμη: ο πρωθυπουργός που, παρότι αναρμόδιος, θα αποφάσιζε την έκδοση των οκτώ Τούρκων σε δεκαπέντε ημέρες, σήμερα έκανε το "καθήκον" του. Η κυβέρνηση Τσίπρα, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των "κεντρώων πατριωτών", αποφάσισε να ζητήσει την ακύρωση της απόφασης της επιτροπής πολιτικού ασύλου, να δώσει άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ