Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ μετά από πρόσκληση Μπουτάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ μετά από πρόσκληση Μπουτάρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, προκειμένου να περάσει εδώ με την οικογένειά του την Πρωτοχρονιά.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παρέθεσε απόψε δείπνο στον κ. Ζάεφ σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, παρουσία της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψούς Γούλα και του αντιδημάρχου Τουρισμού, Σπύρου Πέγκα.

Όπως αναφέρει το thestival, προσερχόμενος στον χώρο, ο Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στα Σκόπια, στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων είδαμε και τον πρωθυπουργό της FYROM, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη. Τότε τον κάλεσα στην πόλη για να περάσει εδώ την Πρωτοχρονιά, σε καθαρό προσωπικό επίπεδο». Ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε ότι στη συζήτηση που θα έχει με τον κ. Ζάεφ δεν πρόκειται να θίξουν πολιτικά ζητήματα «ούτε και το θέμα του ονόματος».

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ είναι ιδιωτική. Τον κ. Ζάεφ είχε καλέσει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μπουτάρης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη γειτονική χώρα τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ