Βόλτα Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS [βίντεο] - iefimerida.gr

Βόλτα Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε με τα παιδιά στο Σύνταγμα και πήγε μαζί τους σε κεντρικό βιβλιοπωλείο και τους έκανε δώρο βιβλία.

Ακριβώς την ίδια συνήθεια είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αγόραζε βιβλία στα εγγόνια του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε σχετικό βίντεο με πλάνα στον λογαριασμό του στο twitter με την εξής λεζάντα:

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στην Αθήνα και να τους αγοράζει βιβλία. Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS».

Μαζί με τη Μυρσίνη, τη Μαρία, τη Βούλα, την Πάτρα, την Ιλιάνα, τον Νικόλα, τη Νεφέλη, τoν Μιχάλη, τη Ραφαέλα, τον Ταξιάρχη και την Ελένη περπατήσαμε στο κέντρο της Αθήνας, αγοράσαμε βιβλία και φάγαμε παρέα.

Μου το ζήτησαν και δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα θα κάνουμε όλοι μαζί αυτήν τη χριστουγεννιάτικη βόλτα.

Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους!»

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στην Αθήνα και να τους αγοράζει βιβλία. Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS. https://t.co/3CBJYImjk0 pic.twitter.com/Hc3diOXfkV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ