Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ονειρεύεται το Χόλιγουντ -Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ονειρεύεται το Χόλιγουντ -Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Φωτογραφία: AP/ Francisco Seco)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ακόμη γράφει ιστορία στα γήπεδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει ήδη τα σχέδιά του για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Και αυτά περιλαμβάνουν τον κινηματογράφο.

Ο 32χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει βέβαια να κρεμάσει από τώρα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Ξέρει από τώρα όμως τι θέλει να κάνει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου: μεταξύ άλλων να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ, είτε μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες.

«Το πραγματικά καλό είναι πως όταν σταματήσω θα έχω μια καλή ζωή. Δεν το λέω αυτό επειδή έχω πολλά χρήματα, αλλά διότι θα δοκιμάσω νέα πράγματα», είπε σε συνέντευξη με τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, στο Sky Italia.

«Θέλω να δοκιμάσω να κάνω ταινίες. Μετά, έχω τις επιχειρήσεις μου», πρόσθεσε, αναφερόμενος στα ξενοδοχεία, τα γυμναστήρια και τη σειρά ρούχων με αθλητική εταιρεία. «Αρχισα να σχεδιάζω το μέλλον μου στα 27-28 μου. Εχω μία πολύ καλή ομάδα και πολλούς ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία μου, βοηθώντας να δημιουργηθούν ενδιαφέροντα πρότζεκτ», δήλωσε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ