Ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Οπεν -Αποσύρθηκε από τουρνουά στην Ντόχα - iefimerida.gr

Ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Οπεν -Αποσύρθηκε από τουρνουά στην Ντόχα

Ο Τζόκοβιτς έχει ακόμη πρόβλημα στον αγκώνα (Φωτογραφία: AP/ Andrej Isakovic)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Qatar Open της επόμενης εβδομάδας, κίνηση που εντείνει τα ερωτήματα για τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν.

Τους τελευταίους έξι μήνες ο Σέρβος είναι εκτός δράσης, ενώ δεν κατάφερε να παίξει ούτε σε αγώνα επίδειξης στο Αμπου Ντάμπι την Παρασκευή, εξαιτίας νέων προβλημάτων με τον αγκώνα του.

«Δυστυχώς, η κατάσταση με τον αγκώνα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ακόμη νιώθω πόνο. Για αυτό, θα αναγκαστώ να αποσυρθώ από το τουρνουά στη Ντόχα», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο τενίστας. «Επειτα από συζητήσεις με τους γιατρούς, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες. Μόνο όταν θα είμαι 100% έτοιμος να παίξω θα μπορέσω να επιστρέψω. Ελπίζω να γίνει σύντομα. Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση», ανέφερε ακόμη.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ