Πώς θα «σώσεις» το γρατζουνισμένο ξύλινο πάτωμα μετά από ένα πάρτι - iefimerida.gr

Πώς θα «σώσεις» το γρατζουνισμένο ξύλινο πάτωμα μετά από ένα πάρτι

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σπιτικά πάρτι είναι φανταστικά.

Δωρεάν ποτό, finger food (πολλές φορές σπιτικό κιόλας), καλή μουσική (στην οποία μπορείς να έχεις λόγο κι εσύ ο ίδιος μερικές φορές) -το ποτό το είπαμε;- άνεση (και όχι στριμωξίδι), χαρούμενοι φίλοι και άτομα που συμπαθείς (συνήθως, όχι πάντα), χορός και απεριόριστο ποτό (α ναι, το είπαμε αυτό). Αρκεί φυσικά, όλα αυτά να μη συμβαίνουν στο δικό σου σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως αν κάνετε πάρτι, συγκέντρωση ή κάποια γιορτή στο σπίτι σας, ακόμα και τους πιο εκλεπτυσμένους καλεσμένους να έχετε, όταν ο χώρος αδειάσει από όλους αυτούς, θα δείτε παντού τα «σημάδια» τους.

Λεκέδες από ποτά πάνω στα τραπέζια, πατημένες τροφές στην κουζίνα (ή και σε όλο το σπίτι), γρατζουνιές στο πάτωμα, λεκέδες από κρασί πάνω στο χαλί, μια αφόρητη μυρωδιά από τσιγάρο, πιθανώς κάποιο σπασμένο ποτήρι ή πιάτο, τεράστιες σακούλες με σκουπίδια. Ξέρουμε ότι σας πιάνει πανικός και μόνο στη θέα του χώρου που δύσκολα θυμίζει το σπίτι που μέχρι πριν λίγες ώρες μένατε, αλλά βασικά ψυχραιμία. Επίσης, υπομονή. Δεν χρειάζεται να τα μαζέψετε όλα με το που φύγουν. Καλώς ή κακώς η επόμενη ημέρα θα αφιερωθεί στο συμμάζεμα, οπότε, για την ώρα, χαλαρώστε και κοιμηθείτε.

Μπροστά στις όμορφες στιγμές που ζούμε σε ένα πάρτι του οποίου οικοδέσποινες είμαστε εμείς, το συμμάζεμα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας αγχώνει. Γιατί; Επειδή όλα «σώζονται». Ακόμα και οι πιο δύσκολες ζημιές.

Ας τα δούμε ένα-ένα.

Δες πώς θα «σώσεις» κάθε ζημιά που μπορεί να προκύψει από ένα πάρτι στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ