Ολυμπιακός: Κλείνει Ιγκόρ και Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Κλείνει Ιγκόρ και Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτες για την μεταγραφική του ενίσχυση και εκτός από το εξωτερικό, εξετάζει παίκτες και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκτός του Χατζισαφί από τον Πανιώνιο που βρίσκεται μία... ανάσα από τον ΟΣΦΠ με 500.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει «κλειδώσει» την απόκτηση του Ιγκορ Σίλβα και του Τριαντάφυλλο Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης. Του 21χρονου Έλληνα στόπερ με τα 15 φέτος και τα 2 γκολ και του επίσης 21χρονου αλλά δεξιού μπακ - χαφ από την Βραζιλία με τα 13 ματς και την 1 ασίστ. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα προχωρήσουν επίσημα οι δύο περιπτώσεις στο λιμάνι.

Για να κίνει άμεσα κίνηση τον Ιανουάριο ειδικά για τον Ιγκορ θα πρέπει να πουληθεί ο Φιγκέιρας, ενώ για τον Πασαλίδη παραμένει ακόμη «ανοιχτό». Ο ΟΣΦΠ επίσης εξετάζει σοβαρά και την απόκτηση του Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ