15 πανέξυπνα make up hacks για να βαφτείς σαν επαγγελματίας - iefimerida.gr

15 πανέξυπνα make up hacks για να βαφτείς σαν επαγγελματίας

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μας αρέσει το μακιγιάζ και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο εύκολο και διασκεδαστικό γίνεται.

Πόσες και πόσες φορές δεν προσπάθησες να κάνεις την γραμμή του eyeliner τέλεια και το μόνο που κατάφερες ήταν να βάφεις και να ξεβάφεις τα μάτια σου ξανά και ξανά, μέχρι που τα παράτησες και το μετέτρεψες όπως όπως σε κάτι μου μοιάζει -ή τουλάχιστον εσύ έτσι το ονόμασες- smudgy μακιγιάζ ματιών. Πόσες ακόμα, δεν φόρεσες το αγαπημένο σου φλογερό κόκκινο κραγιόν και στην συνέχεια το είδες να μένει στην κούπα και το ποτήρι σου, μέχρι που τελικά έφυγε εντελώς από τα χείλη σου και αναγκάστηκες να το ανανεώσεις ξανά.

Για όλες αυτές τις φορές, αλλά και για εκέινη την μέρα που έιχες ραντεβού μετά την δουλειά και δεν πρόλαβες να κάνεις ένα ωραίο make up, επειδή είχες μαζί σου ελάχιστα καλλυντικά και για εκείνη την σπασμένη σκιά που έκλαψες με μαύρο δάκρυ, σου έχουμε τα 15 πιο έξυπνα και αποτελεσματικά hacks για να δημιουργείς τα πιο εντυπωσιακά looks μόνη σου και μέσα σε μερικά λεπτά!

15 πανέξυπνα make up hacks για να βαφτείς σαν επαγγελματίας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ