Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τάσεις φυγής από την Ρεάλ -Μάντσεστερ Γ. και Παρί Σεν Ζερμέν παραμονεύουν - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τάσεις φυγής από την Ρεάλ -Μάντσεστερ Γ. και Παρί Σεν Ζερμέν παραμονεύουν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ζει τις καλύτερες ημέρες του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά τα δύο σερί Champions League και την «Χρυσή Μπάλα», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος απ' τη συμπεριφορά του προέδρου των «μερένγκες» Φλορεντίνο Πέρεθ και σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Μαδρίτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Record» ο 32χρονος επιθετικός σε συζήτηση που είχε με τον Ισπανό πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης τού ζήτησε να ορίσει τιμή πώλησης, περίπου στα 100 εκατ.ευρώ. Και αυτό για να στείλει ουσιαστικά... προσκλητήριο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του τελειώνει το 2021, αλλά δύσκολα θα φτάσει μέχρι εκεί...

Μάλιστα, την ημέρα που ο Ρονάλντο πήρε την 5η του «Χρυσή Μπάλα» ο Πέρεθ δήλωσε για τον Νεϊμάρ πως στη Μαδρίτη θα είχε περισσότερες πιθανότητες στο μέλλον να κατακτήσει αυτός την «Χρυσή Μπάλα». Ο ίδιος θεώρησε προσβλητικό ο πρόεδρος να μιλά για άλλον παίκτη τη μέρα που αυτός βραβεύτηκε ως κορυφαίος του κόσμου.

Και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι ίσως να έχουμε την πιο ακριβή μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ