Εριξαν χειροβομβίδες σε κλαμπ στην Κολομβία -Τουλάχιστον 31 τραυματίες από την έκρηξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Εριξαν χειροβομβίδες σε κλαμπ στην Κολομβία -Τουλάχιστον 31 τραυματίες από την έκρηξη [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 11 σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από επίθεση με χειροβομβίδες σε νυχτερινό κέντρο στην Κολομβία.

Τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως η επίθεση με χειροβομβίδες έγινε από έναν άντρα και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν. Στο κλαμπ Bora Bora που βρίσκεται στο δήμο Καυκάσια στην επαρχία Αντιόχειας επικράτησε πανικός, με συνέπεια πολλούς από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να ποδοπατηθούν.

Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι οι δράστες είναι μέλη του Γκαλφ Κλαν, ενός από τα ισχυρότερα καρτέλ ναρκωτικών στην Κολομβία. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η επίθεση να διατάχθηκε επειδή οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου αρνήθηκαν να πληρώσουν «προστασία» στο καρτέλ.

Explosión en discoteca de #Caucasia deja más de 30 heridos. Los responsables serían las Autodefensas Gaitanistas de Colombia #AGC (Clan del Golfo). pic.twitter.com/5vpbdHF8du

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολομβία νυχτερινό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ