Βody Chain: Πώς να φορέσεις το ανατρεπτικό κόσμημα μέσα στον χειμώνα - iefimerida.gr

Βody Chain: Πώς να φορέσεις το ανατρεπτικό κόσμημα μέσα στον χειμώνα

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το body chain θεωρείται κόσμημα και είναι φτιαγμένο για τις τολμηρές.

Η αλυσίδα σώματος είναι σίγουρα ένα πολύ θηλυκό και αισθησιακό αξεσουάρ που λίγες τολμούν να φορέσουν (και όταν το κάνουν είναι συνήθως καλοκαίρι). Φορεμένο πάνω από το μπικίνι ή ακόμα και σαν διακοσμητικό στοιχείο πάνω από T-shirt, δίνει άλλη νότα σε μια εμφάνιση.

Πώς όμως μπορούμε να φορέσουμε το ξεχωριστό αυτό κόσμημα μέσα στον χειμώνα, με τις θερμοκρασίες να κάνουν συχνά βουτιές προς τα κάτω;

Ειδικά μέσα στις γιορτές όπου τα πάρτι και οι βραδινές έξοδοι είναι πολλές, αυτό που θες είναι να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι μια body chain που θα στολίσει όλο σου τον κορμό και θα δώσει επιπλέον λάμψη στα outfit των γιορτών. Αν φορεθεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει ανατρεπτικά βραδινά λουκ με drama αισθητική. Από λεπτές και διακριτικές μέχρι πιο μάξιμαλ και statement, αυτή τη σεζόν είναι must για να δώσετε ενδιαφέρον στο φόρεμα σας.

Aνακαλύψτε πώς να φορέσετε την body chain μέσα στον χειμώνα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ body chain αλυσίδα κόσμημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ