Απίστευτο! Έκαναν σεξ σε διώροφο λεωφορείο στο Λονδίνο -Μπροστά σε άλλους επιβάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο! Έκαναν σεξ σε διώροφο λεωφορείο στο Λονδίνο -Μπροστά σε άλλους επιβάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνες ξεκίνησε η αστυνομία του Λονδίνου σχετικά με το βίντεο ενός ζευγαριού που κάνει σεξ σε ένα διώροφο λεωφορείο στο κέντρο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Οι επιβάτες έκπληκτοι παρατηρούν το ζευγάρι, που βγάζει τα ρούχα του και κάνει σεξ στον πάνω όροφο του λεωφορείου Νο 149.

Το βίντεο καταγράφηκε στο Σόρεντιτς, ανατολικά του Λονδίνου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, το ζευγάρι συνεχίζει απτόητο τις πράξεις του καθώς το λεωφορείο κινείται προς το Στάμφορντ Χιλ.

Η Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε την Πέμπτη πως η αστυνομία ερευνά το βίντεο, αλλά δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε συλλήψεις.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Οι αξιωματικοί έχουν ενημερωθεί για το βίντεο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υπάρχουν συλλήψεις, οι έρευνες συνεχίζονται».

Ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε από το ζευγάρι να αποβιβαστεί αλλά αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι νεαροί δέχτηκαν το χειροκρότημα των άλλων επιβατών που επέστρεφαν από την νυχτερινή τους έξοδο.

Ένας μάρτυρας δήλωσε στην Sun: «Η γυναίκα έβγαλε όλα τα ρούχα της και ο άντρας κατέβασε το παντελόνι του. Ήταν αρκετά προφανές ότι έκαναν σεξ. Οι άλλοι επιβάτες απλά κοιτούσαν από το παράθυρο και προσποιούνταν ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Είναι ένα απίστευτο μέρος για να κάνεις σεξ» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διόροφο λεωφορείο Λονδίνο σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ