Κρατά το δώρο της πρώην του επί... 47 χρόνια -Το βάζει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρατά το δώρο της πρώην του επί... 47 χρόνια -Το βάζει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες]

Ο Αντριαν Πιρς (Φωτογραφία: Facebook @Adrian Mike Pearce)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χωρισμός είναι μια περίεργη κατάσταση με άλλους να το παίρνουν απόφαση μια και καλή και κάποιους άλλους ακόμη και αν τα χρόνια περνούν, να τον κουβαλάνε μέσα τους.

Ενας άντρας, όμως, στον Καναδά το τερμάτισε! Εχει κρατήσει εδώ και 47 χρόνια κλειστό το χριστουγεννιάτικο δώρο της πρώην συντρόφου του.

Ο Αντριαν Πιρς από το Εντμοντον της Αλμπέρτα χώρισε με την σύντροφό του, Βίκι, πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Για την ακρίβεια, η Βίκι τον παράτησε και επειδή του είπε τα άσχημα νέα του χωρισμού, αποφάσισε να του δώσει και ένα δώρο για να μην το πάρει τόσο βαριά.

Ο Αντριαν πήρε το δώρο αλλά δεν το άνοιξε ποτέ. Ακόμη και τώρα που είναι παντρεμένος με παιδιά, το βάζει μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το δέντρο.

Κρατά το δώρο της πρώην του επί... 47 χρόνια -Το βάζει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Εκανα έναν μεγάλο περίπατο προς το σπίτι, όντας θυμωμένος και νευριασμένος, νιώθοντας όλα όσα αισθάνεται κάποιος που τον παράτησαν. Εβαλα το δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αφού η οικογένειά μου άνοιξε τα δώρα των Χριστουγέννων, ένα είχε παραμείνει ανέγγιχτο, ήταν το δώρο της Βίκι», λέει στο CBC.

«Ειπα στην οικογένειά μου πως δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξω αυτό το δώρο», προσθέτει.

Οταν είχαν μια σύντομη συνάντηση το 1977 ανακάλυψαν πως παρόλο που ακόμη άρεσε ο ένας στον άλλον, η ζωή τους είχε αλλάξει τόσο που δεν είχαν και πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Πλέον, σκέφτεται να ανοίξει το δώρο στην 50η επέτειο και λέει πως το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν να βρει τη Βίκι και να έρθει στην... γιορτή.

«Το κράτησα, αρχικά, γιατί ήλπιζα πως θα τα βρούμε και θα είμαστε μαζί για να το ανοίξουμε. Τώρα είναι απλά μια συνήθεια 47 χρόνων», αναφέρει.

Κρατά το δώρο της πρώην του επί... 47 χρόνια -Το βάζει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Αντριαν με την Βίκι

Φωτογραφίες: Facebook @Adrian Mike Pearce

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δώρο πρώην 47 χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ