Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση

Και οι άντρες με σκουρόχρωμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετοί αμερικανοί σταρ αποφάσισαν να υποστηρίξουν τις γυναίκες συναδέλφους τους και σε ένδειξη αλληλεγγύης να φορέσουν μαύρα τη βραδιά της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Καταγγέλλοντας με τον τρόπο αυτόν την κουλτούρα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, έγινε γνωστό ότι η Τζέσικα Τσάστεϊν, η Μέριλ Στριπ, η 'Εμα Στόουν, η Νικόλ Κίντμαν, η Σάλμα Χάγιεκ, θα εμφανιστούν με μαύρο ένδυμα στην τελετή απονομής των αμερικανικών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια.

Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 0

Μια συμβολική κίνηση για να καταδικάσουν τη σεξουαλική παρενόχληση που μαστίζει τη βιομηχανία του κινηματογράφου και που αποκαλύφθηκε μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν.

Οι άνδρες ηθοποιοί θα επιλέξουν επίσης σκουρόχρωμα κοστούμια, όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια μόδας Ιλάρια Ουρμπινάτι στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram πριν από μερικές ημέρες. «Τουλάχιστον όλοι οι άνδρες που εγώ ντύνω θα φορούν μαύρα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις συναδέλφους τους».

Ο Ντουέιν Τζόνσον σχολίασε την ανάρτηση της 38χρονης σχεδιάστριας επιβεβαιώνοντας ότι θα φορέσει μαύρο κοστούμι στην 75η τελετή απονομής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Beverly Hilton. Στους διάσημους πελάτες της Ιλάρια συγκαταλέγονται επίσης ο Τομ Χίντλεστον, ο 'Αρμι Χάμερ, ο Γκάρετ Χέντλαντ.

Η υπόθεση Χάρβεϊ Γουάινστιν ξέσπασε τον Οκτώβριο έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times στο οποίο ο 65χρονος κινηματογραφικός παραγωγός και μεγιστάνας κατηγορείτο από γυναίκες ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και βιασμό.

Εκτοτε διάσημες σταρ της έβδομης τέχνης αποκάλυψαν ότι ήταν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης στις ΗΠΑ και αλλού στον κόσμο. Στον απόηχο του σκανδάλου, και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ κατηγορήθηκαν για βιασμό και παρενόχληση, όπως ο Κέβιν Σπέισι, ο Μπρετ Ράτνερ, ο Εντ Γουέστικ, ο Λούις Σι Κέι, ο Ντάστιν Χόφμαν.

Η Ιλάρια Ουρμπινάτι γεννήθηκε στη Ρώμη και μεγάλωσε στο Παρίσι.

Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 1

Εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες και έγινε πασίγνωστη ράβοντας μερικούς από τους διασημότερους ηθοποιούς. Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει 90.000 ακόλουθους.

Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 2
Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 3

Kathryn Newton

Με μαύρες τουαλέτες οι σταρ στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες -Καταγγελία στη σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 4

Simone Garcia Johnson

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Paris Match)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ