Με Louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη -Η viral φωτογράφιση ζευγαριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Με Louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη -Η viral φωτογράφιση ζευγαριού [εικόνες]

Φωτογραφία: Supply/ Με louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη- Η viral φωτογράφιση ζευγαριού στην Αυστραλία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει αυτό το ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να βγάλει τις γαμήλιες φωτογραφίες του στο μαγαζί όπου και γνωρίστηκαν... δηλαδή σε ένα σούπερ μάρκετ.

Η Τζέσικα ήταν υπεύθυνη στο τμήμα με τα λαχανικά και ο Ρόντνεϊ υπεύθυνος όλου του μαγαζιού με αποτέλεσμα το 2013 να γνωριστούν και να δεθούν αμέσως.

Έτσι 4 χρόνια μετά το ζευγάρι αποφάσισε να φωτογραφηθεί στο σημείο όπου άλλαξε για πάντα η ζωή τους, «εισβάλλοντας» με τα γαμπριάτικά τους στο ίδιο σούπερ μάρκετ που δούλευαν τότε.

Με Louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη -Η viral φωτογράφιση ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει η Τζέσικα, οι δυο τους είδαν αρκετούς χώρους για να φωτογραφηθούν για το άλμπουμ του γάμου τους, αλλά κανείς δεν τους ενέπνεε τόσο όσο το σούπερ μαρκετ τους.

Με την νύφη να κρατά για ανθοδέσμη ένα μπρόκολο και τον γαμπρό να την κάνει βόλτες σε ένα καροτσάκι για τα ψώνια, το ζευγάρι φαίνεται να το διασκέδασε όσο τίποτα άλλο.

Με Louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη -Η viral φωτογράφιση ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, η Τζέσικα κέρδισε τις εντυπώσεις με το στενό φόρεμά της και τις Louboutin γόβες της, οι οποίες ομολογουμένως έκαναν μία αντίθεση με τον χώρο του σούπερ μάρκετ.

Το ζευγάρι μετά πήγε κατευθείαν στην αίθουσα όπου θα γινόταν ο γάμος του, έχοντας πρώτα όμως κάνει μία από τις πιο viral φωτογραφίσεις της χρονιάς.

Με Louboutin στο σούπερ μάρκετ και μπρόκολο για ανθοδέσμη -Η viral φωτογράφιση ζευγαριού [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ