Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ανέμων - Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα - iefimerida.gr

Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ανέμων - Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένα δρομολόγια ακτοπλοικών συγκοινωνιών, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Οι άνεμοι φθάνουν κατά τόπους τα 8 και τα 9 μποφόρ.

Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Κλειστή είναι επίσης η γραμμή στη βόρεια Ελλάδα Καβάλα-Πρίνος Θάσου. Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, αλλά και των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Κανονικά διεξάγονται πλέον, όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω κακών καιρικών συνθηκών σε ορισμένες περιοχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα άνεμοι Δρομολόγια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ