Aρχισαν τα όργανα στο παλάτι -Η Πίπα Mίντλετον ζηλεύει την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι - iefimerida.gr

Aρχισαν τα όργανα στο παλάτι -Η Πίπα Mίντλετον ζηλεύει την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι

Οι μέχρι πρότινος αγαπημένες αδερφές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια μετά την άφιξη της Μέγκαν Μαρκλ που έχει συγκεντρώσει επάνω της όλα τα βλέμματα.

Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλετον και την αδερφή της, που έχει αρχίσει να ζηλεύει το «τρίτο» πρόσωπο στη σχέση τους και δεν είναι άλλη από την Μέγκαν.

Μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό, οι πηγές αποκαλύπτουν στο περιοδικό «In Touch» πως οι αδερφές που μέχρι πρότινος ήταν αχώριστες, έχουν αρχίσει να μαλώνουν. «Συνήθιζαν να κάνουν τα πάντα μαζί και να μιλάνε καθημερινά» δήλωσε η πηγή στο In Touch. «Αλλά τώρα που η Μέγκαν ζει ουσιαστικά κάτω από την ίδια στέγη με την Κέιτ στο παλάτι του Κένσινγκτον, η δυναμική έχει αλλάξει και η Πίππα νιώθει ότι η αδερφή της την εγκαταλείπει».

Όταν η 34χρονη Πίππα μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, η απάντηση που πήρε δεν ήταν αυτή που περίμενε. «Η Κέιτ αντέδρασε και της είπε πως είναι καθήκον της να κάνει την Μέγκαν να νιώσει ευπρόσδεκτη» λέει η πηγή, προσθέτοντας πως η Κέιτ κατηγόρησε επίσης την αδερφή της ότι αντιδρά υπερβολικά.

Aρχισαν τα όργανα στο παλάτι -Η Πίπα Mίντλετον ζηλεύει την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι  | iefimerida.gr 0

Αυτό δεν σημαίνει, επ’ ουδενί πως η Πίππα δεν είναι θαυμάστρια της Μέγκαν. «Η Πίππα συμπαθεί πολύ την Μέγκαν, αλλά δε θέλει να χάσει την αδερφή της» εξηγεί η πηγή.

Παρά πάντως την ένταση μεταξύ των δύο αδερφών, φαίνεται πως η Μέγκαν έχει αρχίσει να συνηθίζει τη ζωή της με την βασιλική οικογένεια.

«Της άρεσε πάρα πολύ. Η οικογένεια χάρηκε πολύ που ήταν εκεί» δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι στη ραδιοφωνική εκπομπή Radio 4’s Today, μιλώντας για τα πρώτα της Χριστούγεννα στο Λονδίνο. «Περάσαμε υπέροχα. Διασκεδάσαμε πολύ με τον αδερφό μου και την νύφη μου και παίζαμε με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ