Οι 3 καθημερινές δουλειές που καίνε τις περισσότερες θερμίδες - iefimerida.gr

Οι 3 καθημερινές δουλειές που καίνε τις περισσότερες θερμίδες

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θερμίδες: Λαμβάνονται εντυπωσιακά γρήγορα, χάνονται απογοητευτικά αργά. Ποιες καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν να αυξήσετε τις καύσεις;

Απόγευμα. Είναι η ώρα που επιστρέφετε από τη δουλειά (ή μαλλον από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά) στο σπίτι σας. Πιθανώς μία από τις σκέψεις που θα διαπεράσει το μυαλό σας είναι «Μήπως να πάω γυμναστήριο/γιόγκα/πιλάτες (ο,τι τέλος πάντων εξασκεί ο καθένας);». Πιθανώς μέσα στα επόμενα 4 δευτερόλεπτα να εξαφανιστεί γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι νιώθετε εξαντλημένη, ότι σας πονάει το δεξί σας γόνατο ή οτι, απλώς, στο σπίτι σας περιμένουν δουλειές που, χρονικά, απαιτούν μια ολόκληρη ημέρα για να γίνουν. Ειδικά αν είστε μητέρα, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσετε στην απογευματινή σας πραγματικότητα και τη γυμναστική.

«Ασ'το» σκέφτεστε και κάνετε ένα μικρό ξεφύσημα απογοήτευσης και αγανάκτησης. Άλλη μία μέρα που δεν θα ασκηθείτε, που δεν θα κάψετε επιπλέον θερμίδες που καταναλώσατε μέσα στην ημέρα, που δεν θα δείτε το λίπος από την κοιλιά να χάνεται (ή έστω, να μειώνεται). Ή μήπως όχι;

Βλέπετε, μπορεί να επιστρέφετε σπίτι, αλλά αν εκεί δεν σκοπεύετε να καθίσετε στον καναπέ με την σειρά να παίζει στο λαπτοπ, οι πιθανότητες να κάψετε θερμίδες και μάλιστα αρκετές, είναι αρκετά υπολογίσιμες. Υπάρχουν κάποιες καθημερινές δραστηριότητες που μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα μίνι σέσιον γυμναστικής. Φυσικά, δεν αντικαθιστούν την πραγματική άσκηση (οπότε μη τις θεωρήσετε δικαιολογίες για να εγκαταλείψετε το γυμναστήριο!), καλό είναι να τις γνωρίζετε όμως.

Δες ποιες καθημερινές δουλειές καίνε τις περισσότερες θερμίδες στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ