Ο Ρέμος κάνει συναυλία «για λίγους» στο Nammos της Γαλλίας – 400 ευρώ το μενού, 2.500 η διαμονή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ρέμος κάνει συναυλία «για λίγους» στο Nammos της Γαλλίας – 400 ευρώ το μενού, 2.500 η διαμονή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί στη Γαλλία για να δώσει συναυλία στο χειμερινό θέρετρο Nammos της Κουρσεβέλ στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος θα διασκεδάσει με τα τραγούδια του όσους βρεθούν στο σαλέ το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Αλπεων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις 27 Δεκ, 2017 στις 7:41 πμ PST

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο το μενού της βραδιάς κοστίζει περίπου 400 ευρώ ανά άτομο, ενώ το κόστος στο σαλέ ανέρχεται από 2.200 ευρώ με 2.500 ευρώ την βραδιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις 23 Δεκ, 2017 στις 5:40 πμ PST

Όσο για το μενού, αυτό θα περιλαμβάνει εκλεκτά πιάτα, όπως spicy crab tartare salad, nammos salad και prawn tempura για ορεκτικό ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή μέτρια ψημένο rib eye μπριζόλα, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα των εκλεκτών πελατών.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις 20 Νοέ, 2017 στις 10:17 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέμος nammos συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ