Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε Χατζισαφί, φευγάτος ο Οφόε - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε Χατζισαφί, φευγάτος ο Οφόε

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Εσχάν Χατζισαφί από τον Πανιώνιο.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ χαφ είναι «κλεισμένος» από τον ΟΣΦΠ, από τη στιγμή που όλες οι πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Ο 28χρονος παρουσιάζεται έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει τον Λεονάρντο Κούτρη που είναι βασικός στην παρούσα φάση στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Την ίδια ώρα, φευγάτος εξακολουθεί να εμφανίζεται από τον Ολυμπιακό ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος φαίνεται πως περιμένει ακόμα να υπάρξει κάποια σοβαρή επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, με την Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι οι ομάδες που δείχνουν το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χατζισαφι οφοε Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ