Πετούσαν 8 ώρες από το Λ. Αντζελες προς το... Λ. Αντζελες -Εξαλλη η Κρίσι Τέιγκεν που ήταν στην πτήση - iefimerida.gr

Πετούσαν 8 ώρες από το Λ. Αντζελες προς το... Λ. Αντζελες -Εξαλλη η Κρίσι Τέιγκεν που ήταν στην πτήση

Η Κρίσι Τέιγκεν ήταν στην πτήση της ταλαιπωρίας (Φωτογραφία: AP/ Chris Pizzello)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λάθος που έγινε με έναν επιβάτη είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν 150 άτομα που πετούσαν 8 ώρες από το Λος Αντζελες... προς το Λος Αντζελες.

Το περιστατικό πήρε έκταση χάρη στην Κρίσι Τέιγκεν, καθώς το μοντέλο επέβαινε στην πτήση της ταλαιπωρίας και εξέφρασε την οργή της για όσα συνέβησαν, με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter.

Η πτήση της ANA απογειώθηκε από το Λος Αντζελες και επρόκειτο να φτάσει στο Τόκιο έπειτα από 11 ώρες. Ομως, στις τέσσερις ώρες διαπιστώθηκε ότι στο αεροπλάνο βρισκόταν επιβάτης άλλης πτήσης. Ετσι, το πλήρωμα αποφάσισε να επιστρέψει στο Λος Αντζελες! Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο προορισμός του ατόμου που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση, αλλά δημιουργεί ερωτήματα για την ασφάλεια του διεθνούς αεροδρομίου πώς κατάφερε να επιβιβαστεί σε λάθος πτήση, άλλης εταιρείας μάλιστα (ο επιβάτης επρόκειτο να ταξιδέψει με την American Airlines).

Τελικά, το αεροσκάφος προσγειώθηκε ξανά στο Λος Αντζελες 8 ώρες και 20 λεπτά μετά την απογείωσή του, αλλά η ταλαιπωρία δεν είχε τελειώσει για τους 150 επιβάτες, καθώς υπήρξε νέα καθυστέρηση εξαιτίας του ελέγχου που έπρεπε να κάνει η αστυνομία.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το πλήρωμα καμπίνας διαπίστωσε ότι ένας επιβάτης είχε μπει σε λάθος πτήση και ενημέρωσε τον πιλότο. Στο πλαίσιο της διαδικασίας ασφαλείας της εταιρείας, ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί, για να αποβιβαστεί ο επιβάτης», δήλωσε εκπρόσωπος της ANA στο CNBC. Συμπλήρωσε ότι γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί πώς έγινε το συγκεκριμένο λάθος.

Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, η Τέιγκεν δεν σταματούσε να γράφει στο Twitter. «Γιατί μας τιμωρούν όλους για το λάθος ενός ατόμου; Γιατί να μην προσγειωθούμε απλά στο Τόκιο και να στείλουν πίσω αυτό το άτομο;», έγραψε μεταξύ άλλων. «Εχω ξοδέψει 8 ώρες σε μία πτήση προς το πουθενά», ανέφερε σε άλλη ανάρτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν πτήση Λος Άντζελες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ