«Lion»: Η βραβευμένη αληθινή ιστορία αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Lion»: Η βραβευμένη αληθινή ιστορία αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκινητική αληθινή ιστορία «Lion» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου , στις 22:00.

Η ταινία μας μεταφέρει στη βόρεια Ινδία, όπου ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος, 1600 χιλιόμετρα μακριά απ’ το σπίτι του, καταλήγοντας στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί θα περιπλανηθεί, θα αποπλανηθεί και θα καταδιωχθεί ώσπου σαν από θαύμα θα καταφέρει να επιβιώσει καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο.

«Lion»: Η βραβευμένη αληθινή ιστορία αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ένα ζευγάρι Αυστραλών θα υιοθετήσει τον 5χρονο Σαρού από το ορφανοτροφείο στην Ινδία. Είκοσι χρόνια μετά, ο νεαρός πια άνδρας αναζητά την οικογένειά του, μόνο που δεν έχει κανένα στοιχείο, πέρα από την μνήμη κάποιων εικόνων. Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει, είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα, προσβάσιμο σε όλους. Το Google Earth.

«Lion»: Η βραβευμένη αληθινή ιστορία αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Γκαρθ Ντέιβις, η οποία προτάθηκε για έξι Όσκαρ και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες ενώ κέρδισε δύο βραβεία BAFTA. Το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι μοναδικοί Νικόλ Κίντμαν, Ντεβ Πατέλ, Ρούνεϊ Μάρα και Ντέιβιντ Γουέναμ.

«Lion»: Η βραβευμένη αληθινή ιστορία αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ