Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα μικρό κορίτσι να βάφεται;- Η τρίχρονη που έχει διχάσει το ίντερνετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα μικρό κορίτσι να βάφεται;- Η τρίχρονη που έχει διχάσει το ίντερνετ [βίντεο]

Youtube/Liriana'sWorld
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όλα τα κορίτσια αρέσει να μιμούνται, να αντιγράφουν τις κινήσεις της μαμάς τους.

Μπορεί να κάνουν ότι μαγειρεύουν, ότι φροντίζουν κάποιο μωρό, ότι πίνουν καφέ ενώ οι περισσότερες, κάποια στιγμή, έχουμε βρεθεί μπροστά στον καθρέφτη με τα καλλυντικά της μητέρας μας στο χέρι και χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα του τι, που και με ποιο ακριβώς τρόπο πρέπει να απλώσουμε το κάθε προιόν. Κάποια στιγμή, κάπου ανάμεσα στο άτσαλα βαλμένο κραγιόν και ρουζ, μας ανακάλυπταν και μας τα έπαιρναν όλα και τελείωνε η υπόθεση.

Μια τρίχρονη από την Αμερική όχι μόνο κάνει κανονικό μακιγιάζ στο πρόσωπό της, αλλά έχει και τη συγκατάθεση και την ενθάρρυνση της μητέρας της.

Η μικρή Liriana παίρνει τα καλλυντικά της μητέρας της και κάνει τα δικά της «make-up tutorial» βάζοντας με το δικό της, ομολογουμένως, χαριτωμένο τρόπο σκιά, ρουζ, μάσκαρα και κραγιόν. Η μητέρα της δε φαίνεται να αποδοκιμάζει τις προσπάθειες της, αντιθέτως τις μαγνητοσκοπεί και τις ανεβάζει στο Instagram και στο Youtube, σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της μικρής.

Δες τη μικρή «που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ