Παναθηναϊκός: Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ, φεύγει και ο Σιλά! - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ, φεύγει και ο Σιλά!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαδικασίες αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό κίνησε ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ κατέθεσε προσφυγή το πρωί της Τετάρτης στην ΕΠΟ, ζητώντας συνολικό ποσό 360.000 ευρώ και την ελευθέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους από ενδεχόμενη πώληση του Χουλτ, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν υπέγραψε τον διακανονισμό που του είχε προταθεί.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η «πράσινη» ΠΑΕ εξόφλησε το υπόλοιπο (70.000 ευρώ από τη δόση Οκτωβρίου) που είχε προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το timing της επιλογής του Χουλτ που μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε ότι δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή.

Tην ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, αναμένεται να διακοπεί άμεσα ο δανεισμός του Γιακούμπα Σιλά και ο παίκτης θα επιστρέψει στη Ρεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χουλτ ΠΑΟ προσφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ