Είσαι σε δίαιτα; Προσθέτοντας αυτόν τον ξηρό καρπό στο πρωινό σου θα δεις πιο γρήγορα αποτέλεσμα - iefimerida.gr

Είσαι σε δίαιτα; Προσθέτοντας αυτόν τον ξηρό καρπό στο πρωινό σου θα δεις πιο γρήγορα αποτέλεσμα

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρέφεστε σχετικά υγιεινά, αλλά και πάλι το βάρος σας παραμένει ακλόνητο, στη θέση του. Αυτός ο ξηρός καρπός θα «κουνήσει» ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταβολισμό.

Τα δημητριακά με γάλα ή γιαούρτι είναι ένα τέλειο πρωινό γεύμα. Μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι και ένα φρούτο πάλι είναι ένα αξιοπρεπές πρωινό. Ακόμα και ένα τοστ ή ένα βραστό αυγό ή ένα κομμάτι πίτας κι ένας καφές, στην τελική, είναι τροφές με τις οποίες μπορούμε εκπληρώνει το σκοπό του πρωινού. Να ξυπνήσει, τόσο εμάς, όσο και το μεταβολισμό μας και να μας δώσει ενέργεια για να συνεχίσουμε την ημέρα.

Αν, παράλληλα, σκοπός σας είναι, για λόγους αυτοπεποίθησης/ υγείας/ ρούχων (ο καθένας έχει διαφορετικό κίνητρο) να δείτε το νούμερο στη ζυγαριά σας να πέφτει, τότε υπάρχει ένα συσταστικό που θα πρέπει να φροντίσετε να βρίσκετε κάθε μέρα στο πιάτο με το πρωινό σας.

Eυτυχώς, είναι εύκολο να το βρείτε (υπάρχει σε κάθε σπίτι), είναι νόστιμος, καταναλώνεται χωρίς να βαραίνει και ανήκει στις τροφές που περιέχουν καλά λιπαρά οπότε δεν υπάρχει λόγος να είστε πάρα πολύ αυστηρή με την ποσότητα.

Τέλος, και πριν σας αποκαλύψουμε τον ξηρό καρπό για τον οποίο γράφονται αυτές οι αράδες, νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να είναι το εργαλείο, το κομμάτι που λείπει από το παζλ, για να σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό λίπος από την κοιλιά.

Δείτε ποιος είναι ο ξηρός καρπός που επιταχύνει τις καύσεις στο bovary.gr .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ