Το εκπληκτικό σώμα 34χρονης που έχασε 58 κιλά όπως πρέπει -Αργά και σταθερά [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εκπληκτικό σώμα 34χρονης που έχασε 58 κιλά όπως πρέπει -Αργά και σταθερά [εικόνες]

Instagram/jessiegfitness
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά της Jessie, είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της.

Εχασε συνολικά 58 κιλά και έγινε με έναν σταθερό και φυσιολογικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το να αλλάξει τον τρόπο που έτρωγε και να επενδύσει το χρόνο της σε προπόνηση δύναμης.

Η 34χρονη κατάφερε να πετύχει την εντυπωσιακή αλλαγή που πάντα ήθελε στο σώμα της και σήμερα είναι μια fitness coach που βοηθά πολλές άλλες γυναίκες να επιτύχουν τους στόχους για να χάσουν βάρος.

Εχουμε την αίσθηση -και πιστεύουμε θα συμφωνήσετε - πως τον τελευταίο καιρό, τα βάρη κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος έναντι της αερόβιας γυμναστικής.

Και η περίπτωση της Jessie το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά καθώς έχασε 58 κιλά με τη βοήθεια μιας σταθερής διατροφής και σηκώνοντας βάρη.

Διαβάστε πώς κατάφερε η Jessie να χάσει 58 κιλά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεταμόρφωση αδυνάτισμα Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ