Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα Πυρηναία για το ζεύγος Μακρόν -Σκι και selfies με θαυμαστές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα Πυρηναία για το ζεύγος Μακρόν -Σκι και selfies με θαυμαστές [εικόνες & βίντεο]

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα Πυρηναία για το ζεύγος Μακρόν (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Πυρηναία και στο χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί επέλεξαν να κάνουν Χριστούγεννα Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν.

Μπορεί το γαλλικό προεδρικό ζεύγος να θέλησε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του, ωστόσο, οι θαυμαστές τους τους εντόπισαν και έσπευσαν να τους χαιρετίσουν βγάζοντας και τις απαραίτητες selfies.

Emmanuel et Brigitte Macron sont en ce moment même en vacances à la Mongie #EmmanuelMacron #BrigitteMacron #Macron #couplemacron @EmmanuelMacron pic.twitter.com/CqnKEiij6G

Τα Χριστούγεννα ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για σκι και σκιέρ τον αναγνώρισαν, καταγράφοντάς τον και σε βίντεο που προβλήθηκε στο BFMTV.

Η Μπριζίτ Μακρόν απέδειξε πως έχει στιλ και στις χαμηλές θερμοκρασίες, επιλέγοντας να φορέσει ένα κατακόκκινο μπουφάν με μαύρο σκούφο, κασκόλ και γάντια.

Αργότερα, το ζεύγος γευμάτισε στο εστιατόριο L’Etape du berger, του οποίου ο ιδιοκτήτης, Ερίκ Αμπαντί, είναι στενός φίλος του Μακρόν. «Του αρέσει να πίνει, του αρέσει να τρώει, αγαπά τους ανθρώπους, αγαπά τη ζωή», είχε δηλώσει για τον Μακρόν ο Αμπαντί στο Paris Match τον περασμένο Μάιο.

Το γαλλικό προεδρικό ζευγάρι δεν επισκέπτεται πρώτη φορά την περιοχή, καθώς ο Εμανουέλ Μακρόν έχει πολλές αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Στη γειτονική Μπανιέρ ντε Μπιγκόρ
ζούσε η γιαγιά του Γάλλου προέδρου, την οποία επισκεπτόταν αρκετά συχνά. Τον Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν είχαν βρεθεί ξανά στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ