Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας - iefimerida.gr

Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά η δημόσια εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας μονοπώλησε το ενδιαφέρον των βρετανικών (και όχι μόνο) media.

Οι γαλαζοαίματοι, όπως κάθε Χριστούγεννα, βρίσκονται στο κτήμα Sandringham στην Ανατολική Αγγλία και, ανήμερα των Χριστουγέννων, παρακολούθησαν τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής.

Χιλιάδες αράδες με σχολαστικές λεπτομέρειες γράφτηκαν για τη Μέγκαν Μαρκλ (αφού ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί τους), για το πόσο κόστισε η εμφάνισή της, για το sold out καπέλο της, για το πόσο ταιριαστή ήταν στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον.

Ο κόσμος είχε δημιουργήσει ουρές από το πρωί ώστε να δουν τη βασιλική οικόγενεια κατά τη διάρκεια της βόλτας αφού η επαφή με τους πολίτες ανήμερα των Χριστουγέννων είναι μέρος της παράδοσης. Ανάμεσα στους πολίτες που είχαν καταφθάσει ήταν και η Ashley Millican και ο Michael Metz, ένα ζευγάρι Aμερικανών από το Γουισκόνσιν οι οποίοι είχαν απλώς επισκεφτεί τη Μ.Βρετανία για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Michael αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γιορτινό κλίμα και να ξεκλέψει λίγη από τη royal λάμψη και, με φόντο τη χριστουγεννιάτικη βόλτα της βασιλικής οικογένειας, να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του!

Δες το βίντεο από το ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ