Τα 5 κομμάτια που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της - iefimerida.gr

Τα 5 κομμάτια που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στιλ και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία.

Τελευταία, βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες άνω των 40 να βγαίνουν στο προσκήνιο της μόδας και της ομορφιάς και να πρωταγωνιστούν, γεγονός που μας κάνει χαρούμενες και ιδιαίτερα υπερήφανες.

Αυτές οι γυναίκες, στην ηλικία των 40+ βρίσκονται σε μια απόλυτα παραγωγική και δημιουργική ηλικία και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες μας. Αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει τον έλεγχο της ίδιας της της ζωής, να είναι δυναμική και δραστήρια, να ανταπεξέρχεται σε όλα και να τα καταφέρνει σε κάθε τομέα.

Όσον αφορά την μόδα, μια νέα τάση που αναδύεται είναι η συμμετοχή όλο και περισσότερων γυναικών άνω των 40 σε πολλές καμπάνιες - φυσικά δεν είναι λίγες και oι fashion bloggers και influencers που κατακτούν ολοένα το street style αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα. Ως πιο έμπειρες έχουν καταφέρει να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να συνειδητοποιήσουν τι είναι στιλ για εκείνες και ξέρουν ακριβώς τι τους ταιριάζει, προκειμένου να αναδείξουν τα δυνατά σημεία της εμφάνισης τους αλλά και να «κλέψουν» τυχόν ατέλειες. Το αποτέλεσμα απίστευτα κομψό, αλλά και φρέσκο. Γιατί αυτές οι γυναίκες το μπορούν.

Ποια είναι όμως τα κομμάτια- κλειδιά στις εμφανίσεις τους;

Τα ρούχα που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα ντύσιμο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ 40
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ