Φιλιππίνες: Νεκροί είναι οι 37 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι, από την μεγάλη πυρκαγιά - iefimerida.gr

Φιλιππίνες: Νεκροί είναι οι 37 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι, από την μεγάλη πυρκαγιά

Φιλιππίνες: Νεκροί είναι οι 37 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 37 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι από την φωτιά που ξέσπασε σε εμπορικό κέντρο στις Νότιες Φιλιππίνες, είναι νεκροί, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές, σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Νταβάο. Η αναφερόμενη πόλη, είναι γενέτειρα του προέδρου της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε.

Η φωτιά ξέσπασε στο εμπορικό κέντρο (NCCC Mall) στο χωριό Μα-α, την ώρα που οι καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η πυρκαγιά άρχισε από κατάστημα επίπλων στον τρίτο όροφο και γρήγορα επεκτάθηκε στον επόμενο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Φιλιππίνες: Νεκροί είναι οι 37 άνθρωποι που θεωρούνταν αγνοούμενοι, από την μεγάλη πυρκαγιά | iefimerida.gr 0

Εντωμεταξύ, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, Πάολο Ντουτέρτε ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από την αντιδημαρχία της πόλης Νταβάο στις Νότιες Φιλιππίνες. Ο ίδιος, δήλωσε ότι έχει συνδεθεί με υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά αντιμετωπίζει και προσωπικά προβλήματα από έναν αποτυχημένο γάμο.

Ο Πάολο Ντουτέρτε ανακοίνωσε την παραίτησή του στην διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Νταβάο, από την οποία κατάγεται ο πρόεδρος Ντουτέρτε.

Η νεότερη αδερφή του Πάολο, Σάρα Ντουτέρτε-Καπρίο είναι η δήμαρχος της πόλης.

Η πόλη, συγκλονίζεται κατά τα τελευταία 24ωρα από μία ανθρώπινη τραγωδία, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εμπορικό της κέντρο, με συνέπεια το θάνατο 37 ανθρώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλιππίνες φωτιά εμπορικό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ