Tι πρέπει να κάνεις αν δεν θέλεις να χάνεις μαλλιά στο λούσιμο - iefimerida.gr

Tι πρέπει να κάνεις αν δεν θέλεις να χάνεις μαλλιά στο λούσιμο

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σωστός τρόπος να λούζεσαι αν θέλεις να μειώσεις την τριχόπτωση.

Η ώρα του μπάνιου. Απολαυστική στιγμή.

Χαλάρωση, ζεστασιά, το νερό που κυλάει στην πλάτη κάνοντας ένα απαλό μασάζ, ξεκούραση, χρόνος με τον εαυτό μας και τις σκέψεις μας και τρίχες. Τρίχες που φεύγουν από τα μαλλιά μας κατά διάρκεια του λουσίματος και μένουν στο χέρι, στο σιφόνι της μπανιέρας (ή και κολλημένες στον τοίχο). Θλίψη. Γιατί να χάνετε τόσα μαλλιά κάθε φορά που κάνετε μπάνιο; Τι πάει λάθος;

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα ή έλλειψη κάποιας βιταμίνης, είναι προφανές ότι όλοι οι άνθρωποι χάνουν ημερησίως κάποια ποσότητα από τρίχες (το φυσιολογικό είναι γύρω στις 100).

Ίσως κατά τη διάρκεια του λουσίματος τα πράγματα να επιδεινώνονται επειδή μπαίνει στη μέση και το γεγονός ότι τα μαλλιά, βρεγμένα, είναι πιο επιρρεπή στο να σχηματίσουν κόμπους που είναι δύσκολο να ξεμπλεχτούν. Σε κάθε περίπτωση, αν νιώθετε ότι χάνετε αρκετά μαλλιά κάθε φορά που λούζεστε, να τι μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε το φαινόμενο.

Δες την πρωτότυπη και εύκολη μέθοδο να λούζεσαι χωρίς να χάνεις τα μαλλιά σου στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ