Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν έφτιαξα το νόμο για τις συντάξεις - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν έφτιαξα το νόμο για τις συντάξεις

Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν έφτιαξα το νόμο για τις συντάξεις /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά του ήταν αυτά του 2015 όταν έφταιξε το νέο ασφαλιστικό εξομολογήθηκε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Θυμάμαι πολλά ευχάριστα από τις γιορτές. Όλες αυτές οι αναμνήσεις έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Και θεωρώ ότι τα εν οίκω δεν πρέπει να είναι εν δήμω. Γι' αυτό θα πω ποια ήταν τα πιο έντονα Χριστούγεννα. Ήταν εκείνα του 2015. Όπου εγώ και οι συνεργάτες μου, λίγο μετά από τα κάλαντα, πήγαμε στο υπουργείο για να ολοκληρώσουμε το νομοσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Ο στόχος μας ήταν ένας νόμος γραμμένος στην Ελλάδα από Έλληνες που να προωθεί μια μεταρρύθμιση την οποία έχει ανάγκη ο τόπος. Ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη δουλειά. Θυμάμαι να μένουμε στο υπουργείο μέχρι πολύ αργά, τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί και για ευχές αλλά και για ενημερωθεί για το πού βρισκόμασταν σχετικά με τη συγγραφή του νόμου. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα. Και επομένως αξέχαστα».

Σημειώνεται ότι ακόμη πέντε πολιτικοί μίλησαν για την πιο δυνατή χριστουγεννιάτικη ανάμνησή τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εκτός από τον κ. Κατρούγκαλο, μίλησαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Εύα Καϊλή, η Ελενα Κουντουρα και η Θεανώ Φωτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κατρούγκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ