Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι - iefimerida.gr

Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Ερχονται βροχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει και από το απόγευμα της Κυριακής θα επιστρέψει και πάλι ο χειμώνας. Μάλιστα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε και έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς ο υδράργυρος θα πέσει απότομα και θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά μάλιστα θα κάνουν την εμφάνιση τους τα χιόνια.

Για σήμερα ο καιρός θα είναι σύμμαχος των εκδρομέων μόνο μέχρι το μεσημέρι, καθώς από το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά την διάρκεια της νύχτας οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επεκταθούν νοτιότερα.

Την Καθαρά Δευτέρα όσοι αποφασίσουν να πετάξουν χαρταετό θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί έναν αδιάβροχο, αφού οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν ε όλη τη χώρα. Το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν το απόγευμα στα βόρεια και από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ. Τη νύχτα σταδιακά οι βοριάδες θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και στις νοτιότερες περιοχές του Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από τα βόρεια προς τα νότια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ