Πόσο συχνά πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου, ανάλογα με τον τύπο και το κούρεμα - iefimerida.gr

Πόσο συχνά πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου, ανάλογα με τον τύπο και το κούρεμα

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ακαταμάχητα μαλλιά προϋποθέτουν καλή σχέση με το κομμωτήριο και το ψαλίδι.

Τα μαλλιά είναι γνωστό πως χρειάζονται την δική τους ξεχωριστή φροντίδα και σε αυτήν περιλαμβάνεται και το τακτικό κούρεμα. Έχουμε ακούσει πως το κατάλληλο διάστημα ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο για να κόψεις και να ανανεώσεις τα μαλλιά σου είναι περίπου οι έξι με οχτώ εβδομάδες ενώ καθεμία από εμάς θα έδινε διαφορετική απάντηση για το πότε πιστεύει πως τα μαλλιά της έχουν ανάγκη από κούρεμα.

Όταν οι ξηρές άκρες και η ψαλίδα είναι έντονες, όταν τα μαλλιά μπερδεύονται και δημιουργούνται πιο συχνά κόμποι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όταν δείχνουν να έχουν χάσει την φόρμα τους είναι μερικά μόνο από αυτά που θα απαντούσαμε. Όμως δεν μπορεί να ισχύει ένας μόνο κανόνας για όλες μας, ούτε για όλα τα διαφορετικά μήκη και υφές των μαλλιών.

Το ψάξαμε λοιπόν λίγο παραπάνω και μάθαμε κάθε πότε χρειάζεται να κόβεις τα μαλλιά σου ανάλογα με το στιλ και την υφή τους. Κάπου ανάμεσα στην λίστα υπάρχουν οδηγίες και για τα δικά σου μαλλιά.

Δες πώς και κάθε πότε πρέπει να κουρεύεις τα μαλλιά σου ανάλογα με τον τύπο και το στιλ τους στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κούρεμα ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ χτένισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ