Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί το βίντεο από το σταθμό του Μετρό - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί το βίντεο από το σταθμό του Μετρό

Καρέ-καρέ οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο από το σταθμό του Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας εξετάζεται το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταθμού του Μετρό στο Αιγάλεω το οποίο πιθανότατα έχει καταγράψει τον άνθρωπο που μετέφερε τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό ωρολογιακό μηχανισμό και τον άφησε μέσα σε συρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα 4λιτρο δοχείο με εύφλεκτο υγρό, 8 μπαταρίες, καλώδια, ρολόι, αντίσταση και διακόπτη και ήταν σε ένα κάθισμα μέσα σε συσκευασία δώρου.

Τον μηχανισμό βρήκε ο μηχανοδηγός, αφού ο συρμός ήταν σταθμευμένος στο σταθμό του Αιγάλεω και δεν υπήρχαν επιβάτες. Θα ξεκινούσε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι Αξιωματικοί της ασφάλειας βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» καθώς είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ένα τέτοιου είδους «χτύπημα», που όπως φαίνεται επιδιώκει θύματα. Και αυτό γιατί η βόμβα ήταν προγραμματισμένη , σύμφωνα με πληροφορίες να εκραγεί στις 18:25, τη στιγμή δηλαδή που το βαγόνι θα είχε παραλάβει πολίτες.

Αυτό που απασχολεί την Αντιτρομοκρατική είναι το ποιοι είναι αυτοί που θέλησαν να «χτυπήσουν» το μετρό εν κινήσει, πιθανότατα να πρόκειται για νέα οργάνωση, αλλά και το εάν θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλα περιστατικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ